Forrest Gump, és még sok kultikus film sztárja 1988-ban vette el feleségül Rita Wilsont. A közvetlenségéről is ismert sztár és párja megtestesítik azt, amiről a legtöbben csak álmodnak: egy hosszú, boldog, szövetséggé váló házasságot.

Természetesen az újságírók sokat faggatják a színészt arról, mi a titkuk? A válasz rövidebb, mint sokan gondolnánk, de mégis benne van minden. “Untouchable” – szólt a rövid és tömör válasz, ami annyit tesz: érinthetetlen, megingathatatlan.

Tom Hanks az Entertainment Tonight kérdésére elmondta, a harmónia közte és felesége között a legelső pillanattól megvolt. “Az élet akkor igazán jó, ha amikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel összhangban vagy, és akivel szívesen töltöd a kevés szabadidőd” – fejtegette a színészlegenda.

Nyilatkozatából még egy mondatot emelnénk ki: “Ez a nő szeretett, amikor vékony voltam, szeretett, amikor kövér voltam, szeretett kopaszon, és dús hajjal is. Tudom, hogy ez a nő szeret engem. Szerencsés ember vagyok.”

Bővebben: https://bidista.com/tom-hanks-elarulta-kozel-30-eves-hazassaganak-titkat/

Forrás: bidista.com