Pályázat erdei iskoláraIsmételten meghirdetjük a 2011/2012 tanévben is az  ” Ingyen út az erdei iskolába” pályázatunkat!  Várjuk iskolák, csoportok jelentkezését minősített erdei iskolánkba!

 

Pályázat célja:

A Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló jelen pályázat keretében átvállalja a csoportok utaztatásával járó költségek díját és annak lebonyolítását saját partnercégével a megjelölt időszakokban, amennyiben az erdei iskola helyszínéül szálláshelyünket választja.
Elsősorban olyan csoportok, iskolák jelentkezését várjuk, ahol a tanulók közt nehéz sorsú, rászoruló gyerekek is vannak. Célunk, hogy az erdei iskolák során szerzett tapasztalatok, élmények megélésének lehetősége a nehéz anyagi körülmények közt élők, ill. a gazdasági nehézségek miatt háttérbe szoruló családok gyermekeinek számára is elérhető legyen.

Pályázható időpontok: szeptember, május 1-25

Pályázati összeg:
Ingyenes utazás az iskola és táborunk közt Kunbaracs 100 km-es vonzáskörzetében. Létszámtól függően min.100 000 Ft max.300 000 forintnak megfelelő utazási kedvezmény.

Pályázati díj: nincs

Pályázók köre: osztályok, iskolák, egyesületek, civil szervezetek, önkormányzatok

Pályázati feltételek:
Min.létszám: 40 fő
Összefüggő éjszakák száma: min. 4 éj
A kedvezmény csak a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszállóban és a komplett min.4 éjszakás erdei iskola programmal, szállás teljes panzióval vehető igénybe, melynek ára: 14 900 Ft/fő a következő adott programmal.: 25-30 főnként: növény- és állatvilág-ismertető gyalogtúra, kenyérsütés kemencében, 1 választható kézműves foglalkozás, lovaglás, tanyalátogatás sajtkóstolóval és a hagyományos sajtkészítés megtekintésével. ( Jelen esetben a honlapunkon feltüntetett 100 fő feletti 10 % kedvezmény nem vehető igénybe.)

A pályázat benyújtási határideje: folyamatos elbírálással 
A nyertes pályázók kiértesítésének határideje: a pályázat benyújtásától számított 7 nap.
A pályázat elbírálásának alapfeltétele a (pályázati adatlap 20110420) kitöltése, és visszaküldése!

A nyertes pályázókat e-mailben vagy telefonon értesítjük.
A nyertes pályázat a 30%-os előleg kifizetésével válik érvényessé, melyet legkésőbb január végéig kérünk rendezni!

Érvényét veszti a támogatási döntés, ha a szerződés a támogatásról szóló értesítésben megjelölt határidőn belül a pályázó mulasztásából, vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre.

A pályázatot a Kunbaracsi Gyermeküdülő és turistaszálló címére kell elküldeni.

(levél: 6043 Kunbaracs, Kákás d. 274., vagy e-mail: kunbaracs@t-online.hu )

A részletekről felvilágosítás kérhető: Trepák Erika, Szabó János 06-20-9175-483, 06-76-371-213 telefonszámokon.

Kapcsolódó dokumentumok:

Pályázati adatlap itt letölthető.