Ha szeretsz rajzolni, festeni vagy csak úgy egyszerűen képet alkotni bármiből akkor ez a pályázat neked szól 🙂

Az alkotás öröme mellet most még ráadásképpen nyerhetsz osztályodnak egy remek kis kirándulást.

A Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház „Osztálykirándulás!” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy osztálykirándulás keretében a gyerekek megismerjék a hamisítatlan vidéki életet az interaktív programok segítségével, amely észrevétlen tanulás élményszerzéssel, kikapcsolódással és az osztályközösség összekovácsolása is egyidőben!

Látogassátok meg oldalainkat, hogya rajzok elkészítéséhez ötleteket kapjatok :www.sarretipegazus.hu és a www.facebook.com/SarretiPegazus.

A pályázat leírása:

1. Téma:

„Kirándul az osztály”, azaz, hogyan képzeled el az osztályodat, egy kirándulás közben a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházban.

2. Kategóriák:

I. Kategória: Alsó tagozatos általános iskolások

II. Kategória: Felső tagozatos általános iskolások

3. Nevezési feltételek:

I. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

II. Kategória: minden pályázó osztály egy alkotással nevezhet. Osztályonként egy pályázatot lehet beadni, de iskolánként több pályázó osztály is lehet.

Az alkotásokat szabadon választott technikával, (rajz, festmény, magvakból, levelekből, termésekből készített kép, stb.) A/3-as vagy A/4-es méretben készíthetitek el.

A pályázat hátoldalán szerepeltetni kell a pályázó osztályt, az iskola telefonszámát/email címét/postacímét.

4. Beküldési határidő:

2017. március 31.

5. Leadás:

5.1. Postai úton: a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház – 4171 Sárrétudvari Damjanich utca 6. postacímre a nevezési feltételek pontban leírt adatok feltüntetésével.

5.2. Facebook-on. Mielőtt postára adod a képet, készíts róla egy fotót töltsd fel a facebookra és jelöld be rajta, mint képen szereplő személy és/vagy hely a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégház .

6. Díjak:

Mindkét kategóriában:

I. helyezett: A nyertes osztály ingyenesen részt vehet, egy egésznapos osztálykiránduláson (lovaglás, puszta olimpia, kocsikázás, íjászat) a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházban teljes ellátással

II. helyezett: A lovaglás, puszta olimpia és az íjászat kipróbálása a Sárréti Pegazus Lovarda és Vendégházban, melynek időtartama 3 óra .

III. helyezett:  Egy órás kocsikázás a pusztabusszal, melynek keretein belül megismerheted a ,,Sárrét,, növény és állatvilágát.

7. Nyereményhirdetés:

2017. április 21.-én, a weboldalunkon, és facebook oldalunkon. A nyertesek postán kapják meg ajándékutalványukat, mely 2017. december 31-ig váltható be.

A beérkezett pályaműveket folyamatosan feltöltjük a https://www.facebook.com/SarretiPegazus/ rajzpályázat galériájába, melyek közül a nyertes a legtöbb szavazatot kapott osztály rajza lesz.

http://sarretipegazus.hu/hir/Rajzpalyazat__Osztalykirandulas_a_Sarreti_Pegazus_Lovarda_es_Vendeghazba