Az i-Doctum interaktív tananyag szoftverek a nemzetközi színtéren is megállják helyüket.. A siker  megmutatkozik abban a folyamatos fejlődésben is, amely az i-Doctum pályáját jellemzi.

A kezdetben kizárólag CD-s változatban forgalomba hozott tananyagok, ma már online is letölthetők, miközben egyre több országban adják ki őket….

 

Roadshow-val a világ körül

Az i-Doctum tananyagok iránt egyre nagyobb igény mutatkozik mind hazai, mind pedig a külföldi országok körében. A cég kiállításról kiállításra járja a világot, s eközben interaktív tananyagaikat egyre több nyelvre fordítják le.

 

Már spanyol nyelven is letölthető demo

Az angol, német, portugál, szlovák, cseh, lengyel, román nyelv mellett már spanyol nyelven is elérhetővé vált az i-Doctum demo CD-je, ami teljes körű bemutatót biztosít az érdeklődőknek, hiszen 8 tananyagból nagy gonddal összeválogatott részeket és videókat tartalmaz. 
Valamennyi díjnyertes tananyagot ingyenesen használhatjuk egy teljes napig. Ezalatt megismerhetjük az egyes modulokat, a program szerkezeti egységeit, felépítését, tanulmányozhatjuk a módszertani leírásokat, és gyönyörködhetünk az animációkban. Ha az adott termék elnyerte tetszésünket, licensz vásárlása után már másnap fel is használhatjuk a tananyagokat óráinkon.

 

Folyamatos megújulás

Az i-Doctum tananyagainak készítői teljes mértékben szem előtt tartják a folyamatos megújulás szükségességét. Szoftvereikkel igyekeznek a modern kor tanárainak és diákjainak mind tartalmi, mind pedig formai igényeit kielégíteni, s ezt az állandó fejlődéssel érik el. Érdemes körülnézni az online anyagok között, valamint a tanári szobában kallódó CD-vel közelebbről is megismerkedni…

 

További részletek itt >>> www.idoctum.hu

 

www.iot.hu