Egészségedre! – Butyeko légzéssel az asztma, allergia, fejfájás ellenFelelős Szülők Iskolája ingyenes programja az IBS-ben. Az idén két éves Felelős Szülők Iskolája, február 18án, szombaton 17 órakor ingyenes ismeretterjesztő előadásra invitálja azokat, akiket érint az asztma , az allergia, de akárcsak a krónikus fejfájás problémája is.

A televízióban, rádióban manapság igen sokszor hallott Buteyko módszert, maga Varga -Szilágyi Gyula, a módszer itthoni meghonosítója mutatja be.

 

” Horkolás, orrdugulás, asztma: mindettől gyorsan megszabadulhatunk a Buteyko-módszerrel. A technika jótékony hatásai pedig tovább sorolhatók – a helytelen lélegzetvétel állhat ugyanis a pánikbetegség, vagy akár a fejfájás mögött is. Az orvosláshoz csupán a légzési szokásaikon kell változtatnunk” – vallja Varga-Szilágyi Gyula, a magyar Buteyko Légzés Központ megalapítója.

A Felelős Szülők Iskolája az ingyenes előadással szemléletváltásra biztatják az érdeklődőket, akik  a közel kétórás előadás keretében tapasztalatokat szerezhetnek a forradalmian új módszerrel kapcsolatban.

Az előadással párhuzamosan a Felelős Szülők Iskolája olvasásnépszerűsítési akciója is zajlik, mely keretében tavasszal közel kétezer könyv kerül kiosztásra az előadásra járó vendégek között, pszichológia, pedagógia, életmód témájú könyvek, magazinok formájában.

Az Iskola mottója – Hogyan neveljünk BOLDOG gyerekeket? – előadásaik, programjaik e téma köré épülnek, nemcsak egészség-életmód témában. Márciusban óvodás, iskolás korú gyermekek fejlesztésével, önkifejezésével és az iskolaválasztás kérdéskörével foglalkoznak majd neves pszichológusok, drámajáték-vezetők és gyógypedagógusok bevonásával.

www.felelosszulokiskolaja.hu

előadásról: http://felelosszulokiskolaja.hu/index.php/2012/01/23/egeszsegedre-butyeko-legzessel-az-asztma-allergia-fejfajas-ellen/

kontakt, regisztráció: info@feleloszulokiskolaja.hu