A legjobb lemezeit válogatja össze, és már pakolja a bőröndjeibe a DJ, aki igazán nagy elektronikus pörkölésre készül az idei Hegyalja Fesztiválon. Az elektro szcéna császáraként tisztelt előadó, aki a fekete szépségnek, Naomi Campbellnek is játszott már privát DJ setet, most Tokajban zenél a kiváltságosoknak.

Akik már régóta készülnek a bulira, tutira tudják, kiről van szó, de ha eláruljuk a nevét, a többiek sem akarják majd kihagyni a nyár egyik legütősebb törtütemes pörgését.

 

A párductestű Naomi nem foglalkozása alapján választ magának párt. Járt már színésszel, breaktáncossal, DJ-vel, graffitiművésszel és aranyművessel is.  Ráadásul úgy, hogy közben nem is váltott pasit. Akkor hogy is van ez?

Jó érzékkel olyan férfi mellett döntött egykor, aki egy személyben testesítette meg a felsoroltakat. A mára drum n bass legendává nemesült Goldie volt a szerencsés, akit több ezer hegyaljás vár már a tokaji Tisza-partra.

A Clifford Joseph Price néven anyakönyvezett basszusfenomén, aki a színészmesterséget és az aranyművességet is kitanulta,  breaktáncosként és graffitisként szerzett magának hírnevet, mielőtt úgy döntött, hogy uralma alá hajtja és kénye-kedve szerint vadítja-szelídíti a törtütemeket, és Naomit.

Mára a saját készítésű aranyfogakat villantó DJ megkerülhetetlen azok számára, akik a jungle, a breakbeat és a d’n’b útjain kalandoznak, akár zenészként, akár zenerajongóként.

Goldie hírneve nem véletlen, a tehetséges angol nagyon otthon van a zenében, a lemezpörgetésen kívül a karvezetéshez is ért. Nem csoda, hogy mágnesként vonzza a rajongókat, de sőt, a nőket is. Anno nem csak a fekete szupermodell, de az extravagáns, úttörő énekesnő, Björk fejét is elcsavarta.

Goldie 20 karátos mosolyát július 17-én, szombaton, a Hegyalján villantja majd az elektroőrültekre a lemezjátszók mögül.

A Hegyalja idén

A fesztiválra még megvásárolható a kedvezményes bérlet: elővételes áron július 11-ig biztosíthatják maguknak a fesztiválozók a zenés nyaralást.

Közel kétszáz fellépő, 10 színpad, pálinkás jóreggeltek a Tisza-parton: a Hegyalja nem pusztán Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja, a Hegyalja idén is a nyaralni vágyó fesztiválozók kedvenc helyének ígérkezik: új csónakkikötő, vezetett és kötetlen kenutúrák, strand várja őket a fesztivál Tisza-parti területén.

Esténként a Motörhead, a Groove Armada, Roots Manuva, a Funeral for a Friend, az Ektomorf, a Meshuggah, The Herbaliser, Goldie és még sokan mások gondoskodnak a hamisítatlan Hegyalja hangulatról. A hazaiak közül a Budapest Bártól, a Csík Zenekaron, a Kispál és Kiscsillagon, a Quimbyn és a Belgán át egészen a Subscribe-ig, a The Kollin-ig vagy akár a The Idoru-ig mindenki ott lesz a Hegy’-en. Csemegének két hazai legendát: Ákost és a Tátrai Bandet ajánlunk, ráadásnak pedig a finn Disco Ensemble-t!

A Hegyalja csak egy ugrás: Budapesttől szűk három óra vonattal vagy autóval – és máris a nyár legizgalmasabb forgatagának közepébe érkeznek a fesztiválozók, ahol a metál éppúgy jelen van, mint a világzene és az elektronikus zene.

Linkek:

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival