Horvátországi nyárra hangolódva a budapesti télben is. 2011. február 4. U26 Clubshop, Eiffel tér. Brit DJ rendeznek a tél folyamán warm-up bulikat Európa nagyobb városaiban, hogy aztán egy gigantikus méretű fesztiválban csúcsosodjon majd ki a partysorozat nyár közepén, Horvátország homokos tengerpartján. Február 4-én, Budapesten az U26 Clubshop ad helyet a ráhangolódásra.

Néhány brit klubest megunta a szigetország esős, párás klímáját, a sötét és füstös klubokat és úgy döntött, hogy székhelyét átteszi Európa egyik legszebb tengerpartjára, a napos Adriára. Petrcane a dalmáciai tengerpart egyik gyöngyszeme a kiszemelt célpont, mely Zadartól mindössze 12 km-re fekszik, és tökéletes helyszínt biztosít arra, hogy a szervezők az egész nyarat egy igazi fesztiválszezonná varázsolják. Petrcane egy nagyon pici halászfalu, egy Adriába nyúló félszigeten, mely ezen a nyáron 7 különböző fesztiválnak fog otthont adni. Olyan különleges helyszíneket találtak a szervezők a bulizni vágyó fiatalok számára, mint egy amfiteátrum az élő fellépésekhez, egy tengerparti hatalmas terasz a nappali és éjszakai dj programoknak, egy 600 fős Studio 54 típusú klub, valamint egy vitorlás, melyen igazán exkluzív külön bulik várják a fesztiválozókat.

A nyári fesztivált szervezve a rendezők természetesen nem érik be a várakozással, ezért Európa szerte warm-up bulikat tartanak a nagyobb fővárosokban, így Budapesten is, ahol lelkesen toboroznak híveket a júliusban tartandó horvátországi house-disco Garden Partyhoz. Az U26 Clubshop-ban ezen a pénteken Hot Toddy (Crazy P – UK), Joe90 (Futureboogie, Garden Festival – UK), Holic (SpeaceWalker Rec) felelős a nyári hangulatért.

Hangolódj Te is a nyárra a djuice segítségével!

Garden Get Together Budapest
2011. február 4., péntek
U26 Clubshop
A belépés ingyenes!

 

További információ:

www.thegardenfestival.eu

www.djuice.hu/U26

www.watchthegardengrow.eu