játékos nyelvtanulás a telefonodonVan egy jó hírünk: a nyelvtanulás mostantól nem fárasztó! Akár kezdő angolos vagy, akár tapasztalt nyelvtanuló, a felsőfokig eljuthatsz okostelefonod és egy okos nyelvtanuló program segítségével.

Mivel a felvételin sokat nyom a latban a nyelvvizsga, érdemes minél előbb belehúznod a nyelvtanulásba. Nem tudhatod, hogy szerencsés kézzel húzod-e ki az érettségi tételeket, vagy milyen nehéz lesz az emelt szintű írásbeli abban az évben, de abban biztos lehetsz, hogy a nyelvvizsga papírt senki nem veszi el tőled.

Ha már nem bírsz többet az asztalnál ülni, dobd fel a nyelvtanulást, hiszen sokkal szórakoztatóbb módszerek is léteznek, mint azt sejtetted. Angolozhatsz például telefonos is.

Miért hatásosabb mobilon tanulni, mint könyvből? Erre kapsz választ a továbbiakban.

 

Játékos nyelvtanulás – anytime, anywhere

 

Az egyik nagy előnye az okostelefonos nyelvtanulásnak, hogy bárhova magaddal viheted a tananyagot, ahová a telefonod veled megy. Azaz, a fürdőszobán kívül mindenhova.

Nem kell nehéz könyveket cipelned utazás során, mégis, több szótárnyi és nyelvkönyvnyi tudásanyag lesz nálad.

Az angolozás bármikor kezdetét veheti, amikor van rá néhány szabad perced, hiszen az okostelefonos nyelvtanuló programot szüneteltetheted, hogy később onnan folytasd a tanulást, ahol abbahagytad. Ezáltal a nyelvtanulás abszolút rugalmassá válik, a saját napirendedbe illesztheted, nem kell miatta átszervezned a programjaidat.

 

Aktív gyakorlás magolás helyett

 

Unalmasnak találod a memorizálást? Nem csoda, hiszen ez az ideje múlt tanulási módszer épp annyira fárasztó, mint amennyire egyhangú.

A modern online angol tanulás eszközével aktívabban, ezért sokszoros hatékonysággal sajátíthatod el az új ismereteket. Milyen módszerekkel érhetsz el nagyobb hatásfokot?

 

A mobil nyelvtanár:

  • a szaglást leszámítva az összes érzékszervet stimulálja a nyelvtanulás során

  • játékosan, könnyedén megy vele az angol tanulás

  • sikerélményt kapsz rossz jegyek helyett

  • ellenőrizheted, hogy hol tartasz a tanulásban

  • minden angol nyelvlecke pontosan, tudásszintednek megfelelően van kidolgozva

 

Az érzékszerv alapú nyelvtanulás

Az érzékszervek stimulálása azért működik olyan jól, mert ezáltal több terület aktiválódik az agyban egyszerre, így előbb létrejönnek a tudás alapját adó szinapszisok. Amikor egyszerre látod a megtanulandó szót, hallod a kiejtését, tapintással végzed az adott feladatot, több szinten dolgoztatod az agyadat.

Aktivizáld az érzékszerveidet, és tanulj gyorsabban!

 

Milyen angol feladatokat és módszereket részesíts előnyben, ha úgy érzed, nincs nyelvérzéked?

 

A nyelvérzék nélküli nyelvtanulóknak az ismétléses feladatok a legjobbak, hiszen gyakorlással bármit meg lehet jegyezni. Ilyen, játékon és ismétlésen alapuló mobil alkalmazás Magyarországon is forgalomban van, erről bővebben olvashatsz a Click_English oldalon.