Viktória, svéd királyi hercegnő tavaly év végén kisebb síbalesetet szenvedett az olasz Alpokban. Viktória svéd királyi hercegnő arcán nyoma sincs a fájdalomnak. Sőt, mintha kifejezetten élvezné, hogy egy ormótlan, ám különös külsejű lábmerevítővel kénytelen mostanában járni.

Történt ugyanis, hogy tavaly év végén a hercegnő családjával – férjével Dániel herceggel és kislányukkal – az olasz Alpokba indult pihenni. A hercegnő itt szenvedett kisebb balesetet síelés közben – a baleset okát nem hozták nyilvánosságra.

Viktóriát magán helikopterrel szállították egy genfi kórházba, ahol röntgenezés után megállapították, hogy törés ugyan nincs, de kificamította a bokáját. A kórházból már egy óriási lábmerevítővel távozott. Ám még ez sem akadályozta meg a hercegnőt abban, hogy eleget tegyen hivatalos kötelezettségeinek. Így január 15-én már ott lehetett a Svédi Királyi Tudományos Akadémia Tobias-díjának (öt évre szóló kutatási ösztöndíj) átadásán.A hercegnő fekete, térdig érő csipkeszoknyában, fekete selyemblúzban, szigorúan lapos cipőben, bal lábán pedig a szürle járókerettel jelent meg az ünnepségen.

A széksoroktól pedig bort nélkül, fél lábon ugráva jutott el a színpadid, majd egy lábon ugrált fel a két lépcsőfokon a teremben ülők legnagyobb derültségére. Szerencsére azonban ezt az ugrálást most újabb baleset nélkül úszta meg…

Forrás: hirado.hu