Hazánkban már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Move2study Nemzetközi Továbbtanulási Börze, amely sok külföldi oktatási intézmény részvételével kerül megrendezésre 2014. június 18-án Budapesten, a Lánchídnál található Sofitel Chain Bridge Budapest Hotelben.

Akit foglalkoztat a külföldi továbbtanulás gondolata, érdeklődik az ösztöndíjak és nemzetközi nyelvtanulási lehetőségek iránt, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia jövő szerdán Move2study Börzére, ahol a tanév lezárása mellett a jövőjüket is megalapozhatják a látogatók.

A kiállítók között a külföldi egyetemek, főiskolák mellett ott lesz az ösztöndíj-lehetőségeket bemutató Tempus Közalapítvány és a gazdasági képzések egyik legjelentősebb diákszervezete, az AIESEC is. A www.move2studyfairs.com oldalon elérhető, folyamatosan bővülő kiállítói listában már jelenleg is számos ország (köztük az Egyesült Királyság, USA, Kanada) intézményei szerepelnek.

A Move2study Nemzetközi Továbbtanulási Börze minden látogató számára ingyenes, 2014. június 18-án 10:30 és 16:30 között várja az érdeklődőket a Lánchídnál, a Sofitelben.

{module Forrás: edupress|none}