Idén bőven van miből válogatnia annak, aki igazán trendin szeretne megjelenni. Nézelődhetünk a retro jegyeket viselő ruhadarabok és kiegészítők között, ahogyan lehetünk a futurisztikus, modernek stílus vagy az örök elegancia képviselői is. Az idei trend mindenkinek teret adott, ezért bőven rendelkezésünkre áll egy olyan széles paletta, amiről mindenki kedvére tud válogatni.

Laza és eredeti megjelenés a sportos vonalat kedvelőknek

Aki kedveli a félelegáns vagy sportos megjelenést, annak feltétlen be kell szereznie egy retro jegyeket viselő sneakert. Az Adidas Gazelle kollekciója is pontosan ezen alapszik. A cipőt a hatvanas években alkották meg először, és ikonikus darabja volt a hetvenes és nyolcvanas éveknek. Ez a cipő sötétebb színösszeállítással még egy visszafogottabb szövetnadrághoz is remekül passzol. Egyszerre fiatalos és stílusos. Amennyiben szeretnénk jobban szemügyre venni ezt a típust, akkor a https://www.ecipo.hu/ferfi/kolekcja:adidas_gazelle.html oldalon különféle trendi színekben találkozhatunk vele. Ruházatban a farmerdzsekit és a steppelt kabátokat érdemes még megemlítenünk – férfi és női darabok tekintetében egyaránt. Előbbi a nyolcvanas években élte virágkorát és úgy néz ki, hogy ismét a divatvilág előkelő darabjává vált. Egy farmerkabát és egy retro sneaker igazán jó párosítás lehet a baráti találkozók alkalmával. Ha sötétebb színt választunk, akkor pedig még egy randin is megállja a helyét – persze csak ha nem túl kiöltözős helyre megyünk. Ám ez sem feltétlen helytálló. A retro sneakerek között szép számmal akadnak olyan típusok, amelyek kifejezetten jól mutatnak akár zakóval is. Aki viszont a futurisztikus stílusvonalat követi az sem fog választék nélkül maradni. A fémes színek ruha, cipő és táska tekintetében is hódítanak idén. Ezekhez nagyon vagányan mutathat egy modern vonalakat követő, vastag talpú Supra cipő. Ezeket az alábbi linket is megtekinthetünk: https://www.ecipo.hu/supra.html.

Elegáns és félelegáns megoldások a szezonra

Ha az elegánsabb vonalat kedveljük, akkor mindenképp érdemes szétnézni a szezon ezen kínálatában. Ez a kategória is igencsak bővült mostanság. Lábbelik tekintetében például a vastagabb talpú utcai chelsea cipők a diktálják a trendet. Ezek a darabok nem csupán kényelmesek és praktikusak, de elegánsak is egyben. Mind férfi mind női verzióik kiválóan megállják a helyüket egy kiöltözősebb munkahelyen is akár. A bakancsok természetesen idén is csúcstartóak a hidegebb évszakokban. Különféle izgalmas mintákkal is kaphatóak manapság, ráadásul a magassarkú platform verzióik már igencsak nőiesek. Ha már szóba kerültek a színek: érdemes megjegyezni, hogy idén a vidám, élénk színek tarolnak az őszi időszakban is. Akik szereti a pasztell- vagy cukorkaszíneket, azok örülhetnek, mert bőven akad ezekből a színekből is mindenféle öltözet és kiegészítő. Férfiak esetében a bohém elegancia még mindig hódít. Egy mokaszin például stílusos viseletnek számít egy zakóhoz, persze csak titokzoknival – ez értelemszerűen a melegebb napokra vonatkozik csupán. Az idei év tehát a változatossága miatt szinte mindenki számára hozott valami újdonságot, amit érdemes beszerezni.