A ma embere nem ér rá jó hírek után kutatni. A sokkoló fotók, szövegek mellett ritkán akad békét sugárzó, tiszta tekintet, továbbélést segítő történet, ezért feltétlenül érdemes írásban is megörökíteni, ha hétköznapi életünk során szeretetteljes bánásmóddal, odafigyeléssel, emberséges, megértő viszonyulással találkozhatunk.

 

A Nyitott Szemmel magazin szerkesztősége ÖT PERC EMBERSÉG címmel irodalmi pályázatot hirdet

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. október 10.

A szép emberi vonásoknak szeretnénk emlékoszlopot állítani azzal a válogatással, amely a legjobb pályaművekből kerülne összeállításra egy reprezentatív kötetben, ami a Nyitott Szemmel magazin további megjelenéseit támogatná.

Az irodalmi pályázatra szépirodalmi stílusú, jogtiszta, eddig még nem publikált prózai műveket várunk, maximum 4 oldal terjedelemben.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. október 10. (A késve érkezett pályázatokat nincs módunkban elfogadni, ezért inkább az elektronikus küldést javasoljuk mindenkinek!!!)

Díjazás:
I. helyezett: 30.000,- Ft
II. helyezett: 20.000,- Ft
III. helyezett: 10.000,- Ft

A pályaműveket az alábbi címek egyikére várjuk: Elektronikus formában: szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu, Postai úton: Nyitott Szemmel Szerkesztőség, 8200 Veszprém, Ívelő sétány 26. www.nyitottszemmel.hu

 

www.sff.hu