Művészetről - vers- és prózaíró pályázat - 20121. A Vizuális Pedagógiai Műhely pályázatot ír ki az alábbi témakörben: „MŰVÉSZETRŐL”. „Ezt jelenti számomra a művészet, így hat rám…” – Egy kiállítás, egy festmény vagy egy szobor, egy csodálatos tárgy, illetve a zene vagy a színházi előadás élménye – versben v. prózában….

Beérkezési határidő: 2012. július 15.

2. Pályázhatnak: Magyarországon és határainkon túl élő magyar nyelven író amatőr írók – kortól és foglalkozástól függetlenül bárki – kizárólag saját maguk által írt, magyar nyelvű írásokkal.

3. A pályázat keretében a pályázók maximum 4 művel pályázhatnak. Egyik írás se haladhatja meg a másfél oldalt.

4. A benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell egy aláírt, (személyi igazolványszámot, pontos lakcímet, telefonszámot, teljes valódi nevet – és esetlegesen ettől eltérő írói nevet, amin megjelenni kíván – is tartalmazó)

Nyilatkozatot a szerzőtől, miszerint a pályamű(vek) saját szellemi terméke(i), és a szerző hozzájárul annak térítésmentes leközléséhez a Vizuális Pedagógiai Műhely ill. a Barátok Verslista által fenntartott honlapokon (www.vpm.hu; www.portal.verslista.hu; www.poeta.hu; www.kepzeldel.hu) illetve a Vizuális Pedagógiai Műhely ill. a Barátok Verslista esetlegesen nyomtatásban megjelenő kiadványaiban.

(A Barátok Verslista jelenlegi tagjainak e Nyilatkozatot nem kell elküldeniük, mivel e pályázatra is vonatkozik az általuk már elfogadott 2012 évi Verslistás Szabályzat.)

5. Beküldés: a pályázati anyagokat e-mailben (csatolt fájlként Word dokumentumban – Times New Roman betűtípussal, 12-es betűnagyságban, normal sorközzel, 2,5-2,5-es margóval, 1 hasábos tördelésben) fogadjuk, a muveszet@verslista.hu címen (kérjük, pontosan írják be az email címet!) 2012. július 15. vasárnap éjfélig. A levél tárgya legyen minden esetben: „MŰVÉSZETRŐL”!

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk! Ha ez nem történik meg 48 órán belül, akkor kérjük a beküldési cím leellenőrzését, hogy nincs-e elgépelve.
Ha a cím jó, mégse történt visszaigazolás, úgy az attila@vpm.hu címre ismételjük meg a pályázat elküldését.

A szerzők nyilatkozatát (hogy saját szellemi termékükről van szó) a következő postai címre várjuk:
Vizuális Pedagógiai Műhely 8263. Badacsonytördemic, Római út 84.

A nyilatkozatnak legkésőbb 2012. július 18.-ig meg kell érkezniük a fenti címre.

Aláírt, postán visszaküldött, a 4-es pontban felsorolt adatokat és a beküldött írások címeit tartalmazó Nyilatkozat hiányában a beküldött írásokat töröljük a pályázati anyagból.

6. Nevezési díj: NINCSEN

7. Minden beküldött pályázat felkerül a beküldési határidő lejárta után a poeta.hu/Muveszetek2012 honlapra.

8. Pályadíjak:
1-50 pályázati írás esetén: A pályázaton az első helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Műhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 10 ezer Ft értékben.
51-100 pályázati írás esetén: A pályázaton az első helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Műhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben. A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben.
100 feletti pályázati írás esetén: A pályázaton az első helyezést elért írás írója a Barátok Verslista ill. a Vizuális Pedagógiai Műhely által megjelentetett kiadványokat, verses CD-ket, versesköteteket, folyóiratokat, a Barátok Verslista tagjai által írt köteteket nyer 12 ezer Ft értékben. A második helyezett irodalmi kiadványokat nyer 8 ezer Ft értékben. A harmadik helyezett pedig irodalmi csomagot 5 ezer Ft értékben.

9. Eredményhirdetés: 2012. augusztus 20-án a poeta.hu/Muveszetek2012 oldalon lesz megtekinthető.
A nyerteseket természetesen elérhetőségükön külön értesítjük

10. A legjobban sikerült írások bekerülhetnek a VPM ill. Verslista kiadványaiba.

11. További információ az attila@vpm.hu címen kérhető.

 

{module Forrás: sff|none}