A Csajozás.hu/Pasizás.hu Magyarország egyik legkedveltebb társkereső oldala keresi az ország legtehetségesebb és leglazább amatőr film forgatócsoportját. Ha igényesen megszerkesztett, jópofa, kreatív, sőt,helyenként lebilincselő videóklipet/rövidfilmet tudsz készíteni, most itt a lehetőség, hogy ezt mások is megtudják.

És persze közben Te is élvezed majd a szituációkat, amelyekbe Te és forgatócsoportod kerültök majd…

 

Feltöltési határidő: 2012. augusztus 30.

Kategóriák:
1, nyári csajozás, pasizás, flört, kalandok, erotika, az ismerkedés izgalmai, szépségei, nehézségei, buktatói és trükkjei, tényleges, élő csajozási szituációk –sikeres és sikertelen – női és férfi szemmel egyaránt!
2, Az online ismerkedés előnyei, szépségei eredeti megközelítésben, meggyőzően, hangulatosan – akár egy Csajozás.hu/pasizás.hu reklámfilm szintjén


Hirdetés

A műfaji és képi keretek szabadon választottak. Alkalmazhatsz monológ stílust, készíthetsz home videót, élhetsz akár a társkereséssel kapcsolatos sztárinterjúk készítésével is vagy készíthetsz átfogóbb, többhelyszínes filmet is, ahol különféle eseményeken, strandokon, szórakozóhelyeken vagy akár a metróban jelenik meg a randi, társkeresés, ismerkedés témája, amely kapcsán különféle embereket, csoportokat, társaságokat szólítasz meg, legyen az komoly vélemény vagy akár egy vicces sztori! A fesztiválok is kézenfekvő helyszínek a téma feldolgozására, de nem oktatófilmet, hanem szórakoztató filmet várunk.

A feltöltött videókat nyilvános szavazásra bocsátjuk majd. Egy – regisztrált tagjainkból kialakított – zsűri előértékeli majd a filmeket, a legjobb 10 filmet elhelyezzük a facebookoldalon, amelyekre szavazni lehet majd. Kategóriánként a 3 legtöbb szavazatot kapott film közül vezetésünk, illetve azország egyik legjobb filmkészítő stúdiójának szakemberei, vezetői választják majd ki a legjobbat, a legjobbakat.

A nyertes videót készítő csapat(ok)nak vagy egyén(ek)nek cégünk együttmūködést és nyereményeket ajánl fel! Videóitokat – a kategória és a szerző elérhetőségének filmen kívül történő megadásával – töltsétek fel ide, az info@csp.ma email címre címezve.
www.toldacuccot.hu

Általános részvételi szabályok:
– A fimek maximális időtartama: 2 perc
– Feltöltési határidő: 2012 augusztus 30. 23.00
– Formátum: mov, mpg, wmv, mp4, flv, swf:
– Műfaj: szabadon választott
– A film internetes megosztón és/vagy más nyilvános felületen 2012. augusztus 30-ig nem volt elérhető
– Eredményhirdetés: 2012. Szeptember 15. 23.00

Kiválasztási szempontok (0-10)
– A koncepció ötletessége
– Humorfaktor
– A feldolgozás eredetisége
– Képi, dramaturgiai megoldások, a figyelem lekötése
– Vírális potenciál
– Szereplőválasztás, sztorik minősége
– Érzelmi hatás

Eredmény
– Szerződés rendszeres/esetenkénti videók készítésére hasonló vagy akár más témában
– A nyertes film és készítője számára marketing támogatást sajtónyilvánosságot biztosít a website üzemeltetőjének kommunikációs üzletága
– A győztes választhat majd kalandprogramok, kétfős wellness hétvége, és jövőévi fesztiválbérletek között – de talán az egészséges versenyszellem és a tehetség megmutásának eszmeisége még fontosabb-

Egyéb feltételek: a beérkezett videókat, azok teljességét vagy részelemeit a Csajozás/Pasizás nyilvánosságra hozhatja és tértől, időtől függetlenül korlátlanul felhasználhatja saját médiafelületein vagy más médiumokban a szerző feltüntetése mellett.

A beküldött anyagokat nem őrizzük meg, illetve nem küldjük vissza.

A pályázat honlapja

 

{module Forrás: sff}