Budapest, K2 – december 7., péntek

 Budapest Electrockets – Revl9n (S)

A svéd electro-pop-punk zenekar első – a Warner Electra-nal megjelent – lemezéről kimásolt kislemezeken nem kispályáznak, hiszen az az underground körökben hatalmas slágerré vált "Walking Machine"-t a legnagyobbak remixelték.

Névszerint a Simian Mobile Disco, a Hot Chip és Sebastian, a Someone Like You maxira pedig a Freeform Five készített remixet, a Closer című daluk pedig felkerült a jelenleg legmenőbbnek számító angol válogatáslemezre a Digital Penetration-re, többek között a Klaxons, a Crystal Castles, a New Young Pony Club és a Shit Disco társaságában. 

Nem akármilyen névsor! De az est magyar fellépőinek listája miatt sem kell szégyenkezni. A svéd üdvöskék mellett hallatja hangját a Hangmás, bemutatja az alapok elsajátítását az E.Z. Basic, és minden bizonnyal a Moog is hozza majd a formáját.

Tovább repülnek a rakéták, vagyis folytatódik a legizgalmasabb budapesti klubesteket tömörítő Budapest Electrockets partysorozat. A koncertek sorát ezen az estén 2 friss lemezzel rendelkező csapat nyitja, először az egyik legjobb honi koncertzenekarrá érő Hangmás, majd a szintén magabiztosan menetelö E.Z. Basic következik. Őket az est külföldi fellépője, a Stockholmból érkező REVL9N követi. A svéd electro-pop-punk zenekar első – a Warner Electra-nal megjelent – lemezéről kimásolt kislemezeken nem kispályáznak, hiszen az az underground körökben hatalmas slágerré vált Walking Machine-t a legnagyobbak remixelték, névszerint a Simian Mobile Disco, a Hot Chip és Sebastian, a Someone Like You maxira pedig a Freeform Five készített remixet, a Closer című daluk pedig felkerült a jelenleg legmenőbbnek számító angol válogatáslemezre a Digital Penetration-re, többek között a Klaxons, a Crystal Castles, a New Young Pony Club és a Shit Disco társaságában. Nem akármilyen névsor! A koncertek sorát ezen az estén pedig mindenki megnyugvására és örömére a The Moog zárja, aztán reggelig britdiszkó az illegális Tesco katonákkal Kecskével és Pipoval. Aki pedig a REVL9N-hoz hasonló feszesebb, electros ütemekere vágyik, azoknak ott a kisterem, ahol a Lollipop sorozat képviseletében Killbert, Sakal és Blond'n'Bass pusztítják a hangrendszert a Xenia Flex-szel erősítve!

Stage 1:
REVL9N (S)
EZ Basic
Hangmás
Moog
koncertek után:
Tesco Disco

Stage 2:
Lollipop party
Xenia Flex (live-show)
Killbert
Sakal
Blond 'n' Bass

Belépo:2000 Ft., 22h-ig 1500 Ft

Forrás: port.hu