NyárfalóTovább nyomul a djuice:
Jön a Nyárfalók program
Még lehet jelentkezni!!!
Bulizz, fesztiválozz, dokumentálj és nézz szembe minél több kihívással! Legyél nyárfaló!

Tapasztalat, hogy minden fiatal nyár elején a fesztivál programfüzeteket böngészi és próbálja eldönteni, idén melyiket válassza, hol van a legtutibb program, mi fér bele a nyárra szánt költségkeretbe. A Balaton part legnagyobb szabad téri fesztiválja, a Balaton Sound? A legrégebbi múltra visszatekintő, szigorúan magyar fellépőket felsorakoztató EFOTT? A minden évben esős, de annál izgalmasabb és családiasabb VOLT? A nyár forróságában üdítőként ható Ozora? A világhírű Sziget? A Balaton felvidéken kis falvak közt megbúvó Művészetek Völgye? Hosszú a sor, és nehéz a választás. A djuice olyan fiatalokat keres, akik elég kreatívak és az összes felsorolt fesztiválon szeretnének résztvenni, méghozzá ingyen. A „Nyárfalók” programban a feladat mindössze annyi, hogy tudósítani kell a nyárról a világnak.

A djuice idén nyáron néhány szerencsés fiatalt elvisz a legnagyszerűbb fesztiválokra, cserébe pedig csak azt kéri, hogy a kiválasztásra kerülő 12 Nyárfaló mindenki mással is ossza meg nyári élményeit. Aki úgy érzi, hogy mindenkinél jobb a nyárfalásban, 2010. június 27-ig még jelentkezhet és ezt a nyarat tutira megemlegeti majd!

A casting még zajlik, első körben egy webkamerás feladatsort kell megoldani és jelentkezéssel együtt elküldeni a www.djuice.hu/nyarfalok oldalra. A második körben pedig egy élő válogató során szakértő zsűri dönti el, ki legyen az a 12 játékos, aki fergeteges hangulatban töltheti el a nyarat, és akikből 4 bevállalós csapat verbuválódik majd. A zsűritagok Schiwert Takács László, az RTL Klub főszerkesztője, Szabó Simon, filmrendező, színész, Gauland Ágnes, az MTV Networks executive producere és Biró Balázs, a djuice vezetője.

A játék 2 hónapon keresztül folyamatosan tart és a VOLT fesztivállal veszi kezdetét. Ezalatt az idő alatt a 4 csapat folyamatosan járja majd az országot és blogot vezetnek kalandjaikról, miközben folyamatosan őrült feladatokat kell teljesíteniük, amiket az otthon maradt olvasók találnak ki számukra. A szavazatok alapján minden hét végén feláll majd egy rangsor a csapatok között, a heti zsebpénz nagysága is ettől függ majd. A cél, hogy a csapat által vezetett blognak minél több támogatója legyen, mivel ez határozza meg a fesztiválszezon végén kiosztott főnyeremény összegét.

A játékosok feladata tehát egyszerű: „Bulizz, dokumentálj és nézz szembe minél több kihívással!”

A djuiceosok végigbulizzák a nyarat.

Mi szóltunk.

www.djuice.hu

www.cokeclub.hu