Bár a Hegy’ hónapra még egy kicsit várni kell, már a június is a tokaji megzenésített nyaralásról szól. Elérkezett az idő, hogy átadjuk Neked a kedvezménycsomagot, amiben Te is megtalálod azt a meglepetést, amire egészen mostanáig vártál, ha még nincs a zsebedben a Hegy’ bérleted. Csapj rá a neked szóló kedvezményre, és jöhet a készülődés, hiszen már alig maradt idő.

Ha Te magad már Hegy’ bérlet tulajdonos vagy, jöhet a tuning, kövesd a hangolódáshoz a Hegy’ Facebook oldalt, és szervezd a hegyaljás csapatod. Hogy tutira ott lehessenek a nyár legjobb buliján azok a barátaid, akikkel a legszívesebben nyaralsz, küldd el nekik ezt a kedvezménycsomagot. Válaszd ki Te, kikkel akarsz együtt hegyaljázni.

 

Ti kértétek: június 30-ig még él a diákbérlet akció

Rengetegen kértétek, mi teljesítettük: a diákigazolványok körüli fennakadások miatt meghosszabbítottuk a Hegy’ Diákbérlet elérhetőségének idejét. Június 30-ig a hálózatokban válthattok még diákbérletet 16.500 forintos akciós áron. Ha diák vagy, és Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza vagy Budapest könnyen elérhető közelségben van számodra, vagy éppen ezekben a városokban tanulsz, számodra van egy még tutibb javaslatunk, olvass tovább. Ha nem vagy diák, de szeretnéd megtalálni a legkedvezményesebb Hegy’ bérletet, neked is a kezedbe adjuk a megoldást, ugorj a hírlevélben a diákbérleten túl.

 

Diákoknak most az egyetemi jegyértékesítőknél a legolcsóbb

Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Gödöllőn és Budapesten kizárólag az egyetemi /főiskolai jegyértékesítőinknél, valamint a meex értékesítőinél június 30-ig még 14.900 forintos akciós áron vehettek diákbérletet a Hegy’ nyaralásra. Megtaláljátok őket a www.hegyaljafesztival.hu Jegyek menüpont alatt felsorolt elérhetőségeiken. Siessetek, mert az akciós ár náluk is már csak ebben a hónapban érvényes. Kereshetitek őket közvetlenül a Debreceni Hegyaljások, Miskolci Hegyaljások, Nyíregyházi Hegyaljások, Gödöllői Hegyaljások, Budapesti Hegyaljások Facebook-csoportokban is. A Hegy’ régió lakóinak akkor is jár a kedvezmény, ha már nem tanulnak, olvass tovább.

 

Extra Hegy’ kedvezmény a Hegy’ régióban

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye lakóinak júniusban extra Hegy’ kedvezmény jár. Mindhárom megyében 1-1 ponton leraktunk 999 darab bérletet, amelyet a készlet erejéig diákáron vásárolhat meg bárki. Amíg el nem kapkodjátok a kedvezményes bérleteket, ezen a három ponton, mindegy, hogy diák vagy, vagy már régen dolgozol, 16.500 forintos akciós áron a tiéd a Hegy’ bérlet. Ne hagyd, hogy az orrod előtt fogyjon el az utolsó. A Hegy’ a Te fesztiválod, a Te nyaralásod, és végre itt a Te kedvezményed, úgyhogy hajrá. Az akcióban résztvevő jegyértékesítési pontokat a weboldalon a Jegyek menüpontban találod, kattints, és amint végeztél ma, siess a bérletedért. Talán még maradt.

 

Nyolcan 1 bérlettel – 50 korsó sör ajándékba

Haverok Hegy’ Bérlet = kétautónyi hegyaljás, nyolc fő, 1 bérlet. Szedd össze a hegyaljás csapatodat, hiszen ha úgyis együtt érkeztek, érdemes a bérletet is közösen venni, a nyolcfős csapatnak most 25%-os kedvezmény jár. Tudod, mennyi sör árát spóroljátok meg így? Ne számold, itt az eredmény: több mint 50 korsó sörre való költőpénz marad a kezetekben. Ha nyolcan együtt vesztek Haverok Hegy’ Bérletet és együtt is érkeztek, közel 20 ezer forinttal kerül kevesebbe a bérlet, mint ha egyenként vennétek meg a nyolc belépőt. Tehát a nyolcból egy embernek ingyenes a négynapos nyaralás, az egyikőtök bérletét pedig elbulizhatjátok kedvetekre. A nyolcfős kedvezményes Haverok Hegy’ Bérletről bővebb infó itt.

 

Bárcsak beleférne két fesztivál a nyáron

De még mennyire, hogy belefér: a Hegy’ – FEZEN kombibérlettel az Everlast, az Exodus, az Enter Shikari, a Biohazard, a Skindred, az Arch Enemy, a Sonata Arctica, a Suicide Silence és a Stereo MC’s koncertek mellett ugyanazzal a bérlettel eljuthatsz a Machine Head, Sepultura, Korpiklaani, Testament, Sabaton koncertre Székesfehérváron. Ha pedig a Hegy’ – SZIN kombót választod, a megzenésített Hegy’ nyaralás után Szegeden egy pezsgő városi nyárzáró fesztivállal tehetsz pontot az idei nyárra. A Hegy’-FEZEN és a Hegy’-SZIN kombibérletekről bővebb infót itt találsz.