Budapest – (2013. október 14. – 2013. október 20.) – Az 5. Országos Étterem Hét keretében október 14. és 20. között Budapesten és vidéken több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik újra lehetőségük az érdeklődőknek minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüt fogyasztani változatlanul 3.300 forintos áron (szervízdíjjal együtt).

Az Étterem Hét töretlen sikerét bizonyítja, hogy idén tavasszal több mint 12.500 vendég vett részt a programon.

 

Az Étterem Héten azok is belekóstolhatnak a „Top” éttermek ízeibe és színvonalába, akik általában a szolgáltatás teljes árát nem tudnák megfizetni. A DiningCity nemzetközi étteremajánló, immár ötödször szervezi meg Magyarországon, hogy kedvezményes áron háromfogásos, a részt vevő éttermekhez méltó minőségű menüt kóstolhassanak az érdeklődők. A kínálat széleskörű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha gasztronómia fortélyai sem.

Az Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon lehet asztalt foglalni, egy ún. real-time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel. Ez a szoftver pontosan számon tartja, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre – így a résztvevő éttermek előre meghatározhatják, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni ezekre a különleges menükre. A vendég az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről.

Az Étterem Hét végén a szervezők e-mailes formában érdeklődnek a vendégektől, hogy szerintük melyik étterem szerepelt a legjobban, és a vendégek véleménye alapján hirdetik ki az idei tavaszi program legjobban teljesítő – és legnépszerűbb – éttermét.

Forrás: