Véleményvezérek workshop a Telenor Mobil Weekend programján November 26-án a VAM Design-ban a Telenor Mobil Weekend programjának keretei között sor kerül a Véleményvezérek meetup/meetoff rendezvényére, ahol a mellett, hogy izgalmas előadások kerülnek terítékre, az utána következő kerekasztal beszélgetés során a résztvevők hozzászólhatnak a témához és nyíltan kérdezhetnek is az előadók és a hozzájuk csatlakozó meghívottak szakmai tapasztalatairól.

A nap folyamán egy széleskörű Networking Event is kezdetét veszi a rendezvény támogatóival és szakmai mentoraival, mely során a mobil, IT, online startup világ mai helyzetébe és lehetséges trendjeibe kaphatunk betekintést.

 

A véleményvezérek olyan emberek, akikre hallgatnak, akikre odafigyelnek, akiket követnek. Újkori marketingfogalom, bár ha belegondolunk, véleményvezérek mindig is léteztek. A Véleményvezérek workshopon ezt a témát járják körbe az előadók, és várják azokat, akik kíváncsiak arra, milyen emberek állnak egy-egy sikeres márka vagy vállalkozás mögött, mert minden sikeres üzlet mögött lakozik egy emberi történet.

De kik is azok a véleményvezérek? Hűvös Ágnes, tréner és coach szerint az fontos, hogy saját közösségében véleményvezérnek számítson, azaz a közösségi gondolkodási folyamatokban referenciapontként szolgáljon: „Körülbelül úgy, mint egy világítótorony: lehetett felé tartani vagy éppen tőle távolodni, a hajók helyzetét mégis hozzá képest határozták meg, amikor látótávolságban navigáltak a régi hajósok. Ahhoz, hogy valaki hosszú távon ilyen referenciaszemély legyen, szilárd önértékelés, kockázatvállaló személyiség, a vezetők bátorsága és a világ iránti őszinte kíváncsiság kell.”

Az interaktív meetup-on azoktól lehet kérdezni, akikre különben hallgatni szoktak. A nap Hűvös Ágnes, Nagy-hegyi Richárd és Marco Monfils előadásával kezdődik, melyet egy interaktív kerekasztal beszélgetés követ, ahol a hallgatóság bátran kérdezhet az előadóktól és a hozzájuk csatlakozó meghívott vendégektől is, Kubatov Márktól, Gerő Viktortól, Nagy-Hegyi Richárdtól, Szabó Árontól, Dehelán Gábortól és Gellai Richardtól. Mindezek alatt egy széleskörű Networking Event veszi kezdetét a Telenor Mobil Weekend mentoraival, támogatóival és fejlesztői versenyen résztvevő szakmai mentorokkal, így mindenképpen érdemes egy egész napot szánni a rendezvényre.

 

A szervezők ígérete szerint a délután pusztán bevezetője a Véleményvezérek Napjának, ahol olyan magyar sikersztorik és hátterükben álló személyiségek mutatkoznak be, akiktől hasznos ötleteket és egyben bátorítást is kaphatnak azok, akik tehetséget éreznek magukban céljaik kivitelezésében. Az egész napos konferenciáig nem kell várni az érdeklődőknek, november 26-án délután kettő órától 6 óráig a Véleményvezérek workshop a WAM Designban már most kielégítheti kíváncsiságukat.

Az előadók:

Marco Monfils – Bónuszbrigád
Kubatov Márk – Canecom
Hűvös Ágnes – megoldas.most
Gellai Richárd – megoldas.most

Gerő Viktor – Gravity

Szabó Áron – Riverside

Dehelán Gábor – MyCorporation

Nagy-Hegyi Richárd – ISti

Hozd magaddal a véleményed és vidd el másokét!

www.velemenyvezereknapja.hu

https://www.facebook.com/event.php?eid=132384266862305

www.mobilweekend.eventbrite.com