Technológia a tehetségekért: Ösztöndíjjal támogatja a Samsung a Messzehangzó TehetségeketA november 18-án megrendezett Messzehangzó Tehetségnapon tizenhét tehetséges kisdiák részesült a Messzehangzó Tehetségek Alapítványának egy teljes tanévre szóló ösztöndíjában, közülük ketten a Samsung jóvoltából.

A Samsung nemzetközi irányvonalával összhangban – amelynek középpontjában a sport, a kultúra, és kiemelt helyen a jövő generációját jelentő, de sok esetben hátrányos helyzetben lévő gyermekek segítése áll, a magyarországi leányvállalat 2010 óta az SOS gyermekfalut, 2011 nyara óta pedig a Messzehangzó Tehetségek Alapítványát is támogatja. A Messzehangzó célja a nehéz sorsú, sportban vagy művészetekben kiemelkedő tehetséget mutató kisgyermekek alapítványi tehetséggondozása.Technológia a tehetségekért: Ösztöndíjjal támogatja a Samsung a Messzehangzó Tehetségeket Idén a Samsung nyújtott segítséget nyári tehetséggondozó táboruk megszervezéséhez, és a vállalat fontosnak tartja a legígéretesebb gyermekek hosszútávú fejlesztését is. Az együttműködés következő állomása 2011. november 18-án megrendezett Messzehangzó Tehetségnapon érkezett el.

A gálán több mint 50 olyan gyermek kápráztatta el előadásával a megjelenteket, akiknek a mindennapjai sok küzdelem, szomorúság és lemondás közepette zajlik. A rendezvény egyik fő eseménye az Ösztöndíjátadás volt: 17 tehetséges, rászorult gyermek vehette át az oklevelet a díszvendégtől, Varnus Xavértől, a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével kitüntetett orgonaművésztől és zeneszerzőtől, akinek pályája a gyermekek számára jól példázza, hogy kitartó munkával és hittel bárki számára megnyílhat a lehetőség a sikerre.
Technológia a tehetségekért: Ösztöndíjjal támogatja a Samsung a Messzehangzó TehetségeketA díjazottak közül két kis tehetség ösztöndíját egy teljes tanévre az Alapítvány főtámogatója, a Samsung biztosítja, tehát a vállalat a két gyermek egész tanévre szóló tanulmányi költségét átvállalja.

„Két kis patronáltunk, Dósa Csenge és Ferencz Brigitta két eltérő területen, a zenében és a birkózásban ért el országos és országhatáron túlnyúló sikereket, tehetségükről a gálán is tanúbizonyságot tettek. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy tehetségük ne kallódjon el” – mondta el a Tehetségnapon Kováts Botond, a Samsung marketing és PR managere.