Ünneplőbe öltözött dallamok – Szekeres Adrien – adventi turné és koncertImmár hagyomány, hogy év végén igazi ünnepi hangulatban útra kél a varázslatos hangú magyar énekesnő, Szekeres Adrien, hogy adventi turnéján dalaival mindenki számára ajándékba adja az ünnepvárás csodáját. Így van ez idén is, hiszen a november végén Gyöngyösről indult koncertsorozat egészen december közepéig tart, 13 különböző helyszín érintésével.

A meghitt dallamok, régi és új karácsonyi és karácsonyváró dalok ezúttal is templomokban csendülnek fel, ahol a különleges környezet amúgy is lecsendesíti a külvilág rohanó zaját és engedi a koncert közönségét egy kicsit befelé figyelni, hogy új lendülettel, új hittel, újjászületett érzésekkel köszöntse mindenki az év legszebb és legszentebb ünnepét. Adrien szépsége és tehetsége, csodálatos hangja és elegáns előadásmódja a legegyszerűbb dalokat is csillogó dísszé nemesíti, felejthetetlen élményt nyújtva ily módon minden látogatónak. Öltöztessük hát ünneplőbe szívünket idén is Adrien dalaival! Gyöngyös, Sopron, Pápa, Győr, Kaposvár, Nyíregyháza, Bölcske, Cegléd, Szentes, és Gödöllő után Budapesten is fellép az énekesnő, december 20-án este 19 órától egy felejthetetlen koncerttel a Király utcai Avilai Nagy Szent Teréz Templomban. Aki pedig nem jut el a koncertre, a tavalyi karácsonyi koncert zenei anyagát DVD-n is a fa alá teheti majd.

A hátralévő koncert helyszínek tehát a következők:

2010. december 4. Sopron Evangélikus Templom

2010. december 5. Pápa Református Templom

2010. december 6. Győr Evangélikus Öregtemplom

2010. december 9. Kaposvár Református Templom

2010. december 10. Nyíregyháza Evangélikus Templom

2010. december 11. Kazincbarcika Szent Család Templom

2010. december 12. Balmazújváros Református Templom

2010. december 17. Cegléd Református Templom

2010. december 18. Keszthely Kármelita Bazilika

2010. december 19. Szentes Református Templom

2010. december 20. Budapest Avilai Nagy Szent Teréz Templom

2010. december 21. Bölcske Református Templom


Ünnepeljük együtt a Karácsonyt!

 

Ünneplőbe öltözött dallamok – Szekeres Adrien – adventi turné és koncert Ünneplőbe öltözött dallamok – Szekeres Adrien – adventi turné és koncert