Megnyílt az Oláh Ibolya Múzeum

Mint azt hírül adtuk: legnépszerűbb rajongói oldal verseny zajlik a Zene.hu-n. A jelentkezőket még várjuk, de jöjjön a „versenyzők” bemutatása. Rovatunkban, most az ’OIRO & Oláh Ibolya Múzeumot mutatjuk be.

Juttasd be kedvenc oldaladat a döntőbe!

Erre úgy van mód, ha minél többen olvassák egy hét alatt a site bemutatkozó cikkét a zene.hu-n. A fináléba a megjelenést követő egy hétben a 10 legtöbb olvasót vonzó site jut be.

2004-ben, mikor Ibolya feltűnt a Megasztárban, létrejött az OIRO, Oláh Ibolya (Első) Rajongói Oldala.Honlapunk központi szerepet tölt be a rajongók körében, s a fórumnak köszönhetően virtuális találkahelyül szolgál. A főoldalon friss, hiteles információkkal látjuk el olvasóinkat, s tudósítunk a fontosabb eseményekről. – kezdte lapunk tájékoztatását az oiro.hu oldal szerkesztője.

Ibolyáról itt mindent megtalálsz!

2006-ban honlapunk kibővült az Oláh Ibolya Múzeummal, melynek egyedisége elsősorban áttekinthetőségében és teljeskörűségében rejlik. Az OIRO menüpontjainak többsége a múzeum egyes részeibe vezet. Itt kategorizálva, részletesen és időrendben ismerkedhet meg a látogató Ibolya pályafutásának állomásaival, valamint annak értékeivel (hang- és videófelvételek, fotók, riportok stb.), melyeket a rajongók segítségével gyűjtünk, s őrzünk a jelen- és utókor számára. Kreatív alkotásaik (versek, rajzok stb.) és élménybeszámolóik által felidézhetjük egy-egy koncert, vagy akár egy egész időszak hangulatát. Továbbá megtalálható minden kiadvány ajánlója (leírás, borító), amin Ibolya szerepel. – folytatta Király Szilvia.

Böngészés közben Ibolya Zenedobozának köszönhetően részleteket hallgathatunk Ibolya összes dalából. Az OIRO napi látogatottsága átlag 300, mely napi 1500 oldalletöltést jelent. Oldalunk megtalálható az iwiw-en is, s többször írt rólunk a sajtó is. A múzeum angol változata már készül.

Az OIRO hatására újabb honlapötletek születtek (pl. musicRADIO.hu), barátságok szövődtek. Létrejött egy társaság, melynek tagjai szinte minden Ibolya-programon képviselik honlapunkat. – zárta a Zene.hu tájékoztatását a szerkesztő.

Továbbra is várunk minden jelentkezőt, akik úgy gondolják, hogy az általuk létrehozott rajogói oldal érdemes arra, hogy bemutassuk lapunk hasábjain!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –