A lemezlovasként is népszerű fiatalember eddig a zene mellett színészi alakításaival pengetett bennünk kellemes húrokat. Szilágyi Palitól mégis el kell búcsúznunk.

A Mátyás király téren egy ideig biztosan nem, a lemezjátszók mögött viszont egyre gyakrabban lesz látható a zenészberkekben DJ Bruckmannként ismert művész. Sokan a szerepével azonosítják nap, mint nap, de ő már több kislemezzel bizonyította, hogy érdemes számon tartani a disc jockey-k között is.

Balázs egyébként cseppet sem bánja, hogy ki kell lépni a sorozatból, szép emlékekkel távozik a képernyőről. Halvány reménysugár mindig van, hogy visszaszövik a történetbe az írók, de ha nem, akkor legalább többet tud foglalkozni eredeti szakmájával, a zenével.

Stílusváltásokkal, de már 18 éves kora óta ebben él. A hip hop-tól jutott el az elektronikus tánczenéig. Ez munka is egy egész embert kíván, így reménykedhetünk ezután, hogy több lemezzel, és több bulival örvendeztet meg minket a továbbiakban.

Egy morzsát azért elszórt a közönségnek a sorozat egyik szépfiúja, hiszen bár nincs tervben, hogy folytatná a színészkedést, nem zárkózik el semmi elől, ki tudja, hogy legközelebb hol fog felbukkanni mindenki Szilágyi Palija.

– Fábián Tamás –

Forrás: zene.hu