Pedagógus Médiumok EgyesületeM E G H Í V Ó
Ezúton meghívom Önt a pedagógiai médiumok szakmai érdekképviseletét ellátó egyesület alakuló közgyűlésére.

Szeretettel hívunk és várunk 2010. júl. 1-jén (csütörtökön) 14 órára az ELTE Eötvös Collégiumába (1118 Budapest, Ménesi u. 11-13.),a Pedagógiai Médiumok Egyesületének alakuló közgyűlésére – ha úgy érzed, Neked is itt a helyed.

Sajnos, a Pedagógiai Lapok Egyesülete tavaly, 11 év után elhalt.

Nem hivatalosan, közgyűlés által kimondva szűnt meg, hanem elhalt.
A pedagógiai szerkesztőségek az utóbbi években megfelelő támogatás híján (egy éve nem írtak ki pályázatot sem a pedagógiai lapoknak) a létükért küszködnek. Egyre több az egyszemélyes szerkesztőség, vezetőjének napi 10-14 órai munka mellett a legtöbb helyen sem ideje, sem energiája nem volt arra, hogy másfelé fordítsa figyelmét.
Noha a munka ma sem kevesebb, az egyre lehetetlenebb élethelyzet mind többeket döbbent rá, hogy nincs más út, mint az összefogás.
Olyan összefogásra van szükség, amelyben megvalósítható célokért működni képes és működni tudó médiumok vállalnak közös feladatokat.
A siránkozás, az önsajnálat nem visz előbbre. Ha nem teszünk magunkért, mind a pedagógiai szaksajtó, honlapok, mind a pedagógiai rádió- és tévéműsorok is veszélybe kerülnek.  Ezért van szükség egy más, új alapokon szerveződő egyesületre.

Arra kérünk, ha egyetértesz a szükséges összefogással, az új egyesület alapításával, feltétlenül gyere el!
Amennyiben nem vagy aláírásra jogosult, úgy kérünk, hozd magaddal az aláírót vagy  egy meghatalmazást tőle.

Szeretettel várunk július 1-jén, ne feledd, rólunk lesz szó!

Üdvözlettel az egyesület előkészítői nevében:

Gyarmati Szabó Éva
a Mentor Magazin főszerkesztője

http://mentormagazin.hu/